Ännu ett inlägg om massage

Ännu ett inlägg om massage

Hejsan hoppsan! Roligt att du har klickat dig in här. Idag tänkte jag skriva ett inlägg om massage i Tomelilla. Efter mitt senaste inlägg om massage var det nämligen många av er som ville att jag skulle skriva mer om det, så här är vi idag.

Massage är något som jag har uppskattat så länge jag kan minnas, det är något som jag gärna prioriterar för att må bra. Därför förstår jag inte heller folk som inte gillar massage, jag kan verkligen inte se vad i massagen det finns att inte gilla. Personligen gillar jag massage främst bara för att det är väldigt skönt, sedan är det bara ett plus i kanten att det medföljer många goda effekter.

Genom att gå på massage regelbundet kan man uppleva många goda effekter, mest känt tror jag är att kroppen mjukas upp och blir rörligare samt att en behandling är lugnande och motverkar stress. Utöver dessa är massage även bra för ökad blodcirkulation, stärkt immunförsvar, lindrad träningsvärk och förebyggande och lindring av spänningshuvudvärk. Det här är enbart några av alla effekter man kan få, sedan är det viktigt att komma ihåg att nyckeln till effekterna är regelbunden massage.

Jag tycker helt klar att massage ser olika ut beroende på vart man vänder sig, det kanske låter självklart för er men jag ska förklara närmare. Även om det handlar om samma massagetyp kan behandlingen vara helt annorlunda i jämförelse med samma massagevariant hos en annan massör. Det är nämligen massören som står för om det blir en bra massage eller inte, enligt min åsikt.

När det kommer till massage i Tomelilla med omnejd har jag varit på massage hos några olika företag i närområdet, för att se vart jag får den bästa massagen. Det har tagit sin tid men det har varit värt det, efter många behandlingar har jag äntligen hittat det enligt mig bästa företaget för massage i Tomelilla. 


Kommentarer är stängda.